Beauty by K&A

God morgon alla härliga läsare som jag har på den här bloggen. Kläder och mode skriver jag ofta om, men i det här inlägget ska jag berätta om en frisör i Vadstena. Jag hoppas ni njuter lika mycket som jag av den här soliga morgonen! I just det här inlägget hade jag som sagt tänkt att jag skulle skriva några ord om en frisör i Vadstena som jag alltid går och klipper mig hos. Denna frisersalong heter Beauty by K&A.  

 

Det är många som säger till mig att jag alltid är så snygg i håret och jag blir förstås jätteglad över allt beröm som inte tycks ha någon övre gräns. Men så är jag alltid jättesnygg i håret också, klippt i en modern och lättskött frisyr. Nu vet alla mina väninnor och jobbarkompisar om att jag går till Beauty by K&A, men så kom jag på att jag verkligen borde skriva om denna frisör i Vadstena här i bloggen, för jag vill verkligen att ni ska börja klippa er där, eftersom de klipper så bra. Även microblading är en sådan tjänst de erbjuder på den här frisersalongen Det finns många trogna och lojala kunder som vänder sig till Beauty by K&A för att få hjälp. Men finns det hjärtetrum finns det plats för nya kunder också! Det är något av det viktigaste som finns för mig att vara snygg i håret. Funkar inte frisyren, funkar inget annat heller! Jag vill verkligen slå ett slag för Beauty by K&A och tror ni kommer känna att ni hittat helt rätt frisör i Vadstena när ni vänder er dit. Ni som vill ha mer detaljerad information om deras tjänster inom hårvård, eller även sådant som har med microblading att göra ska bara ta att höra av er dit!