En nagelsalong i Uppsala

Riktigt varmt välkomna in till bloggen även idag ska ni vara, och till ett inlägg som jag tror ni kommer gilla, trots att det inte ska handla om mode och kläder som det brukar! Jag har kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra och tjänster för oss som är intresserade att få snygga naglar i Uppsala. Eftersom jag tycker att dessa tjänster är så bra, vill jag berätta om den här nagelsalongen som heter ForeverNails. 

 

Det var när jag sökte efter en nagelsalong jag fann ForeverNails, som är perfekt för oss som behöver hjälp med någonting inom naglar i Uppsala. Jag är imponerad av vad ForeverNails gjort för mig, när jag häromsistens skulle på ett bröllop. Synd bara att det inte var jag som skulle gifta mig, men jag har ännu inte hittat den rätta! Jag fick hjälp med att få långa och snygga naglar, så kallade gelénaglar, och det blev precis så tjusigt och elegant som jag hade önskat. När jag anlände till bröllopet kände jag mig snygg och vacker även om givetvis bruden var den som var vackrast, denna för övrigt helt underbara och fantastiska dag! Mina gelénaglar är inte fy skam, och jag måste bara få rekommendera ForeverNails till er som också letar efter ett företag inom naglar här i Örebro. Så tycker jag verkligen att ni ska besöka deras sida på Facebook med många fina bilder som finns där att bli inspirerad av. Det är prisvärt att få hjälp av ForeverNails, särskilt med tanke på hur noggranna de är när de gör olika behandlingar inom naglar. Ett stort tack till Emmilie Brundin som äger och driver det här företaget som gör det möjligt för alla att få snygga naglar i Uppsala.