SM Bygg & Städ

God morgon, hej och hallå! Det är så roligt att vi som jobbar i vår modebutik nu har fått det ombyggt, med nya, större och mer funktionella lokaler. Vår chef har nyanställt tre personer för klädförsäljningen har ökat med 140 % bara det senaste halvåret, så det var dags att bygga om och bygga till. Nu finns det olika avdelningar, barn, dam och herr, separat, och ett helt nyrenoverat lunchrum för personalen. Det är ett företag inom bygg i Halmstad, som heter SM Bygg & Städ som varit här och renoverat. 

 

Jag kände att det var läge att skriva några rader om det här företaget i bloggen, för jag har stött på flera människor senaste tiden som planerar att anlita en byggfirma. Några jag talat med har haft byggfirmor hemma hos sig. Några har varit väldigt nöjda, men tyvärr har en och annan av dem jag talat med råkat i händerna på företag som inte varit kompetenta nog för uppgiften. Jag råder alla som har något projekt på gång inom bygg i Halmstad att anlita SM Bygg & Städ. Jag har svårt att tänka mig något annat utan att ni kommer bli nöjda. En annan sak som är särskilt bra med det här företaget är att de inte tar ut några fantasipriser! Många andra byggföretag är dyrare, det vet jag eftersom min chef tog offerter! Ni som blivande kunder kan alltid få ett kostnadsförslag, och utan att behöva ta några förhastade beslut kan ni fundera över om det som föreslås är något ni vill få genomfört med hjälp av detta så eminenta företag inom bygg i Halmstad. Sist men inte minst så är det riktigt bra att alla privatpersoner får använda sig av ROT-avdraget, för detta gör att de som tidigare inte haft råd, nu har möjlighet till att förverkliga sina bygg- eller renoveringsdrömmar!